DJ Ionut Mocanu
Dj & Mc

Are peste 10 ani de experienta din domeniul petrecerilor, si poate oricand sa surprinda placut prin muzica aleasa si atmosfera care o face ca MC. A participat la diverse tipuri de sonorizari: nunti, botezuri, cununii, petreceri firma, aniversari, bacheturi, majorate, deschideri magazine, conferinte, a fost si dj de club etc. Toate acestea il ajuta sa se adapteze perfect la orice tip de sonorizare fie ea ca Dj sau ca Dj si soliste (formatie).

Paula Florescu
Solista muzica populara si usoara

Paula Florescu o voce superba, interpreteaza cu placere muzica populara dar si usoara. Actualmente membra a ansamblului Busuiocul din Bacau. Glasul puternic si totusi dulce, stilul sau autentic dar si elegant, aduce cu multa caldura in suflet buchete de cantece traditionale dar si hituri romanesti si internationale , si bineinteles experienta vasta in domeniul muzical face din Paula una din cele mai bune voci din zona.

Alexandra Anghelache
Solista muzica usoara si populara

Una din cele mai apreciate voci feminine din Bacau, castigatoare a multor premii muzicale la nivel national, interpreteaza cu succes toate genurile muzicale (usoara, latino, dance si populara). A terminat Colegiul de Arta “George Apostu” Bacau la sectia canto – jazz, actualmente studenta la Univerisitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau si membra de seama a echipei noastre.

Dj Alex Sascau
Dj & Mc

Este o persoana tanara, dinamica, talentata, cu peste 6 ani in domeniul muzical, cu o voce deosebita ca MC si o vasta experienta in sonorizarea nuntilor, botezurilor, bancheturilor, petrecerilor private etc.

Nicoleta Paic
Solista muzica usoara si populara

A pasit pragul lumii artistice inca de la o varsta frageda, a intampinat cu bratele deschise placerea muzicii atat populare cat si usoare. A inceput cu dreptul in cadrul muzicii artistice usoare si a reusit sa incante intregul public bacauan.

Daria Tanasă
Solista muzica usoara

O voce deosebita care s-a facut remarcata la mai multe concursuri de interpretare din tara si strainatate, studiaza cu succes si flautul. Actualmente studiaza la Colegiul de Arta “George Apostu” Bacau. Interpreteaza cu placere diverse genuri muzicale: usoara, latino, dance, greceasca etc.