Echipă

Îmbinarea perfectă între DJ și muzică live

Ionuț Mocanu

Ionuț Mocanu

DJ - MC

Are peste 12 ani de experiență în domeniul petrecerilor și poate oricând să surprindă plăcut prin muzica aleasă și atmosfera creată din postura de MC. A participat la diverse tipuri de sonorizări: nunți, botezuri, cununii, petreceri firmă, aniversări, bancheturi, majorate, deschideri magazine, conferințe, cluburi. Toate acestea îl ajută să se adapteze perfect la orice tip de sonorizare. fie ea ca DJ sau DJ & Soliste (formație).

Alex Sascău

Alex Sascău

DJ - MC

O persoană tânără, dinamică, talentată și cu peste 7 ani în domeniul muzical. Cu o voce deosebită ca MC și o vastă experiență în sonorizarea nunților, botezurilor, bancheturilor, petrecerilor private, etc.

Alexandra Anghelache – Mărian

Alexandra Anghelache – Mărian

Solistă muzică ușoară și populară

Una din cele mai apreciate voci feminine din Bacău, câștigătoare a multor premii muzicale la nivel național, interpretează cu succes toate genurile muzicale (ușoară, latino, dance și populară). A terminat Colegiul de Artă “George Apostu” Bacău la secția canto-jazz, actualmente studentă la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău.

Daria Tanasă

Daria Tanasă

Solistă muzică ușoară

O voce deosebită care s-a făcut remarcată în mai multe concursuri de interpretare din țară și străinătate. Studiaza cu succes și flautul. Actualemente studiază la Colegiul de Artă “George Apostu” Bacău. 
In 2018 a ajuns pana in semifinalele concursului VOCEA ROMANIEI. Interpretează cu plăcere diverse genuri muzicale: ușoară, latino, dance. grecească, etc.

Nicoleta Paic

Nicoleta Paic

Solistă muzică ușoară

Membra a echipei noastre inca din 2011. A pășit pragul lumii artistice încă de la o vârstă fragedă, a întâmpinat cu brațele deschise plăcerea muzicii usoare și populare. A început cu dreptul în cadrul muzicii artistice ușoare și a reușit să încânte întregul public băcăuan.

Paula Florescu

Paula Florescu

Solistă muzică populară

Are o voce superbă, interpretează cu plăcere muzica populară . Actualmente membră a ansamblului “Busuiocul” din Bacău. Glasul puternic și totuși dulce, stilul autentic dar și elegant aduce cu multă căldură în suflet buchete de cântece tradiționale . 
Actualmente studenta a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Experiența vastă în domeniul muzical fac din Paula una din cele mai bune voci din regiune.

Sya

Sya

Violonistă

Anastasia Baicu s-a născut pe 9 aprilie 1989 și a făcut cunoștință cu muzica la 7 ani în cadrul Colegiul Național de Artă “George Apostu”, Bacău. Odată ce a simțit emoția și vibrația muzicii nu și-a mai dorit altceva. Și-a rafinat talentul nativ la Universitatea George Enescu din Iași. Din 2011 este membră a filarmonicii din Bacău. Din 2018 face parte cu success din echipa noastră.